Volem que compris a Stil Peu i guanyis sempre

Guanyadora sorteig Juny 2020

En una època en què sembla que els LIKES són el més important per a les marques, nosaltres ens hem plantejat si el que realment volem són clients o seguidors.


Són temps “diferents” (ens resistim a anomenar-la “nova normalitat”) i ja que no acabem de visualitzar com canviaran les coses, hem optat per seguir els nostre instint i reforçar el que sabem fer:

Conèixer
Entendre
Aconsellar i
Vendre calçat que t’ajudi a caminar feliç i de forma saludable.

El covid-19 ens ha fet preguntar-nos si la venda on line era una alternativa. I vam decidir “adaptar” l’expressió el millor possible al que volem que sigui Stil & Peu per a tu.

Enviaments de calçat, SI però amb suport, assessorament i seguiment per a que el calçat arribi fins a tu el millor possible.

Estem aquí molt temps de la nostra vida. Et coneixem i per aquesta raó prenem extrema cura a la botiga perquè estiguis segur, fem enviaments de calçat a clients que ja ens han comprat i intentem atendre el millor possible el nostres canals digitals que sobretot estan actius perquè ens sentis a prop teu.

Així que si no ho sabies volem explicar-te que 2 vegades a l’any realitzem un sorteig que l’anunciem per les xarxes socials PERÒ EN EL QUE NOMÉS PARTICIPEN ELS NOSTRES CLIENTS. Un premi que pot semblar poca cosa pels de fora, però que és molt apreciat pels que necessiten un calçat especial.
Així que volem que sàpigues que ens agraden molt els teus likes i que ens segueixis, si és possible que ens recomanis. Però ens agraden moltíssim més les persones que decideixen caminar amb nosaltres.
Enhorabona Elvira Gispert Buscarons esperem que gaudeixis del teu premi i desitgem que el/la següent, siguis tu.