Velcro, cordons o cremallera

Imatge Velcro Cordons Cremallera

Velcro, cordons o cremallera, Què és el que els teus peus i la teva seguretat valoren més i en quin moment?

Cordar-se, lligar-se o simplement posar-se les sabates és quelcom més que fem a diari i que en prou feines hi pensem. Però arriba un moment en el qual la seguretat va “lligada” a la bona subjecció de la sabata al peu.

Els podòlegs i traumatòlegs insisteixen que la sabata ha d’anar subjecta al peu per evitar possibles patologies com galindons, dits en garra, etc. i si utilitzes plantilles ortopèdiques, és bàsic per que el tractament sigui eficaç.

Infografia velcro cordons

Existeixen dos tipus principals de subjeccions: CORDONS I VELCRO

CORDONS

Els cordons permeten fer un nus fort per assegurar la subjecció de la sabata al peu. Existeix una alternativa al cordó clàssic, i és el cordó elàstic sense nusos que permeten un auto ajust ràpid.

Per a algunes persones lligar-se els cordons és una tècnica que els comporta certa dificultat, ja sigui per motius de salut (mobilitat reduïda a conseqüència de problemes d’esquena, maluc, genolls, dits, etc.) o perquè tenen una edat avançada.

Aquí tens Sabates de Cordons

VELCRO

Les tires de velcro d’anada i tornada també permeten que la sabata quedi ben subjecta al peu, tan si necessites un ample especial com si es tracta d’un peu d’ample regular però que utilitza plantilla personalitzada.

L’avantatge més gran d’aquest tipus de tancament és la facilitat per a posar-se i treure’s la sabata, i fins i tot millorar l’autonomia. Ara existeixen diferents estils i dissenys de sabates amb tancament de velcro, ja siguin per a ús diari com per a vestir.

Aquí tens Sabates de Velcro

Amb aquestes idees esperem poder-te ajudar en el moment d’escollir el teu pròxim calçatStil&Peu.