Sabatilles d’anar per casa

Sabatilles estar casa

Quan ets a casa, deixes de banda les teves plantilles ortopèdiques?
Tens molèsties als peus o a l’esquena? Caminant poc o molt, et fa mal el maluc?

És hora de parlar de les teves sabatilles d’estar per casa.


Les indicacions i recomanacions del col·lectiu de Podòlegs i Traumatòlegs, sobre les plantilles són molt clares: S’HAN D’UTILITZAR EL MAJOR TEMPS POSSIBLE, tant a l’exterior com a l’interior de casa perquè el tractament previst sigui efectiu.

És important recordar que sorgeixen varies molèsties a conseqüència de la manca d’ús de les plantilles. Però això té una solució:

Sabatilles d’estar per casa especials per a plantilles.

Tens diverses opcions per a aquest calçat especial:

Abotinada.

Tancada.

Mercedes i el tipus  xancletes.

Aquí tens les Nostres Sabatilles

 

Encara que en totes elles es poden utilitzar la plantilla, no totes ofereixen les mateixes característiques (propietats i beneficis).

Per escollir el tipus de sabatilla que és millor per a tu és important conèixer les opcions de la temporada tardor-hivern.

Sabatilla Abotinada

Abotinada: amb fixació de velcro o cordons. Adequada per mantenir els peus molt calents, i especial per a les persones que necessiten més subjecció a la zona del turmell.

Sabatilla Tancada

Tancades: amb fixació de velcro o cordons. Ofereixen millors garanties de subjecció i adaptació amb el peu i la plantilla. Són les més semblants al calçat convencional.

Sabatilla Mercedes

Mercedes: amb fixació de velcro. No tenen el contrafort semirígid característic d’una sabata, i estan a mig camí entre una sabatilla oberta i una de tancada. Amb bona ventilació del peu. També una bona solució per subjecció del conjunt de peu i plantilla.

Sabatilla Xancleta

Tipus xancletes: sense subjecció a la zona del taló i amb plantilla extraïble per col·locar la teva. S’ajusten adequadament el peu i la plantilla en la zona davantera, però la part posterior no ofereix subjecció. És una opció pràctica per a moments concrets, ja que és més ràpida de calçar.

Feu clic aquí WHATSAPP  i revisem junts el tipus de sabatilles d’estar per casa que poden ajustar-se a les teves necessitats actuals. Recorda que a Stil & Peu tenim una gran varietat de sabatilles per a dona i home. Aquesta decisió és important perquè millorarà el teu dia a dia, evitarà dolències com galindons, dits en garra i molt més.

Cuidar-te a casa també és important.