Sabates per plantilles a Barcelona. Botiga especialitzada

Imatge 1 Sabates per plantilles

Utilitzes plantilles personalitzades? Busques una botiga especialitzada de sabates per a plantilles a Barcelona? No trobes sabates adequades?

Cada vegada son més les persones que utilitzeu plantilles confeccionades a mida per un podòleg. Aquestes són per corregir problemes relacionats amb dolors als peus, genolls i inclòs cadera i espatlla. Et passa? El simple fet  d’utilitzar les plantilles ortopèdiques et pot ajudar a millorar la teva qualitat de vida de forma immediata.

Aquí tens Sabates per Plantilles

Per poder portar les plantilles que t’ha recomanat el podòleg has de trobar unes sabates adequades que s’adaptin a les mides que té el teu peu amb l’ús de la plantilla.

Info 1 Sabates per plantilles

Sembla que ha de ser fàcil comprar sabates per a plantilles. En sabateries tradicionals trobem algunes marques que confeccionen models amb plantilles extraïbles, facilitant d’aquesta manera la col·locació de les ortopèdiques en el seu interior. El problema és que la majoria de les vegades la plantilla ocupa la totalitat de la capacitat de la sabata i és impossible fer-hi entrar el peu.

Però l’ample de la sabata no és l’únic paràmetre que s’ha de tenir en compte quan s’utilitzen plantilles ortopèdiques. L’alçada de la zona del davant de la sabata ha de ser suficientment alta perquè, un cop col·locada la plantilla ortopèdica en l’interior, quedi suficient espai per a calçar la sabata sense que el peu quedi oprimit. I, així mateix, la part posterior de la sabata també ha de tenir una alçada determinada per a què al col·locar la plantilla el peu quedi ben subjecte, és a dir, que no descalci.

Una altre de les característiques d’una sabata per a plantilles, és que aquesta ha de portar una subjecció en la zona de l’empenya, amb velcro o cordons, ja que el tractament de la plantilla ortopèdica és molt més eficaç si el peu i la plantilla queden subjectes adequadament per la sabata treballant conjuntament.

Finalment, i una altre aspecte no menys important, és la sola de les sabates. Aquesta ens proporciona estabilitat, aïllament i que no rellisquem. A més del tipus de material que estan festes, és molt important que l’ample de la sola sigui proporcional a la mida de les teves plantilles ortopèdiques. Si vols més informació sobre el tipus de soles la trobaràs en el nostre article del bloc “Per què és important tenir una bona sola en el teu calçat”.

On puc trobar una solució?

Stil&Peu som una botiga especialitzada en la venda de sabates per a plantilles a Barcelona, de referència a Catalunya. Encarreguem la confecció a mida d’una àmplia varietat de models, i seleccionem, per als nostres clients, els millors productes del mercat nacional i internacional per oferir la més àmplia gama de sabates per a plantilles de Barcelona, tant per a home, com per a dona, d’hivern i d’estiu.

Un dels nostres objectius és oferir-te la més extensa gama de calçat per a plantilla per que no perdis el teu temps buscant.

Per altra banda, el nostre assessorament individualitzat per personal especialitzat t’ajudarà a escollir el calçat més adequat per al millor ajustament entre peu, sabata i les plantilles que ha dissenyat el teu podòleg, per que el tractament sigui eficaç.

Si necessites sabates per plantilles ortopèdiques no dubtis més i vine a conèixer-nos.

Info 2 Sabates per plantilles

Post Sabates per plantilles