El dolor en els  peus i cames els provoca l’ús de un calçat inadequat? Descobreixi-ho en aquest post.

Imatge Sabates Ortopediques

Quan tens dolors en els peus o en les cames pots pensar que venen provocats per l’ús d’un calçat inadequat, i per això decideixes anar a visitar el teu podòleg. Si després del seu estudi, aquest et prescriu l’ús de plantilles ortopèdiquesno t’espantisLa millor solució pot ser utilitzar sabates ortopèdiques que  s’adaptin perfectament a les teves plantilles noves.

Aquí Tens Sabates Ortopèdiques Modernes

Aquest calçat està específicament dissenyat per millorar la nostra salut, comoditat i benestar, en el qual podràs utilitzar les plantilles ortopèdiques, pròtesis de silicona, fèrules, etc. És molt habitual que, quan una pensa en sabates ortopèdiques, s’imagini que es tracta d’un calçat de poca elegància, de grans dimensions, de formes robustes i molt pesat.

Info Sabates Ortopediques

En els últims anys el disseny del calçat ortopèdic ha evolucionat notablement. Els principals fabricants d’aquest tipus de calçat han incorporat al mercat models amb formes molt més atractives i d’estils similars als cànons de moda actual, utilitzant pells naturals i/o licres elàstiques amb  colors i estampats alegres i atractius. Tot sense necessitat de donar a conèixer el teu problema a través del teu calçat..

On puc trobar una solució?

En l’actualitat no existeix cap altra botiga tant especialitzada com Stil&Peu en la qual disposem d’una extensa varietat de models de dona i home que permeten adaptar-se al teu propi estil, optant a dissenys actuals per portar plantilles ortopèdiques, i que al mateix temps el peu es trobi còmode i protegit.

Així mateix, les sabates d’ample especial ofereixen solucions de calçat per a persones amb problemes en el peus com deformacions en el dits (galindonsdits martell…), peu diabètic (Charcot, úlceres, dits amputats…), i també els casos en què s’han d’utilitzar fèrules de control posicional del peu.

En la nostra tenda, de referència a Catalunya, et podràs emprovar gran varietat de models. A més, amb el nostre assessorament individualitzat, podràs escollir el calçat més adequat.

Si necessites sabates ortopèdiques per les teves plantilles no dubtis més i vine a conèixer-nos.