Sabates d’ample especial per a peus delicats

Pes amples especials

CREUS QUE NECESSITES UN CALÇAT D’AMPLE ESPECIAL?

No trobes sabates adequades a l’ample del teu peu en cap sabateria tradicional? Totes les sabates et molesten per l’ample del teu peu? Has pensat que la única solució és una sabata a mida?

Com a solució, en les sabateries convencionals aconsellen al client que es calci amb 1 o 2 talles de més, però com segurament hauràs comprovat,  això no funciona, les sabates son MÉS LLARGUES, però no MÉS AMPLES.
Existeixen sabates “d’ample especial” que, encara que tenen una mica més de capacitat, tampoc et calmen el dolor del teus peus o segueixes sense poder-te calçar. No és d’exrtanyar que pensis que la única solució és fer-te unes sabates a mida.

Aquí tens Sabates d'Amples Especial

Què puc fer?

Actualment existeixen diversos fabricants a nivell nacional que confeccionen sabates amb les formes més amples existents en el mercat de fabricació estàndard, el qual ens permet calçar amb la nostra talla (llargada del peu) però amb la forma que precisem (ample).
A Stil&Peu som especialistes en calçat per a peus amples seleccionem varietat de models d’aquests fabricants per a la nostra col·lecció, oferint solucions a les teves necessitats per a una vida activa i feliç sense dolor als peus. Abans d’optar per unes sabates a mida, visita’ns. Disposem de les formes més amples del mercat de fabricació convencional.

Una de les coses que més ens sorprèn en el nostre dia a dia, és que un gran número de clients nostres en la seva primera visita a la nostra botiga, es sorprenen de que, per primera vegada, durant molts anys, al provar-se les sabates no els fan mal els peus. Al utilitzar aquest tipus de calçat la seva qualitat de vida ha millorat moltíssim i molts d’ells així ens ho han fet saber.

Consequecies d'utilitzar sabates estretes

Si a més es donés el cas de que els  teus peus pateixin algun tipus de patologia como dits en garra o martell, les formes d’ample especial ens ajudaran a sentir-nos molt més còmodes quan ens calcem. Pots trobar els nostres consells en el següent article sobre dits en garra i martell.

Tampoc has d’oblidar que un dels elements fonamentals del calçat d’ample especial és la seva sola, la qual ens ha d’aportar aïllament, estabilitat i que no patinem. Si vols més informació sobre les soles pots consultar el següent article “Per què és important tenir una bona sola en el teu calçat”.

Per veure tot el nostre calçat disponible, pots consultar el nostre catàleg complet.

Post Ample Especial