Per què són importants les sabates d’entretemps?

Sabates entretemps

T’adones que vivim en un constant “entretemps”?
Tens fred o calor als peus en els “CANVIS DE TEMPORADA”?
El ventilador et deixa els peus congelats?


 

Després de portar sandàlies durant els mesos més calorosos, arriba el moment de combinar-les amb les sabates d’entretemps. El final de l’estiu i l’inici del temps de fred han canviat dràsticament, ho notes? I ara pots sorprendre’t a primera hora i última hora que tens fred i que aquest fred sembla més greu pels peus. No és temps de calçat especial pel fred. Simplement que les sandàlies ja no et protegeixen suficientment.

La nostra recomanació són els models d’entretemps: les mercedes i els tancats, ja que son suficientment ventilats com per evitar passar calor en les hores centrals del dia.

Aquí tens les Nostres Sabates

Ara a Stil&Peu podràs trobar tots els dissenys i colors per a peus d’ample especial o per plantilla ortopèdica. Tots confeccionats amb pells naturals encunyades (foradades formant un estampat) o reixetes tèxtils elàstiques (dissenys d’estil casual o esportiu que estan tan de moda). Tots subjectes al peu amb tires de velcro o cordons (bonics i còmodes).

Recorda que ara els revestiments interiors estan fets amb materials d’última generació que absorbeixen la suor i mantenen el peu sec i fresc durant tot el dia. Això és important perquè et sentiràs i caminaràs feliç.

Una dada important és que podràs utilitzar les teves plantilles ortopèdiques com ho ha fet fins ara i com continuaràs fent durant la propera temporada.

T’esperem a Stil&Peu i si vols i ets client de la casa podem organitzar una videotrucada o assessorament personalitzat per WHATSAPP i et mostrem tota la varietat de sabates especials que tenim ara mateix. Els portaràs a gust durant més mesos de l’any dels que et pots imaginar.

Sabates entretemps 1 Sabates entretemps 2 Sabates entretemps 3 Sabates entretemps 4