Les teves sandàlies preferides per l’estiu

Sandalies per a plantilles Stilpeu

Busques sandàlies per a plantilles? Necessites una solució per les teves plantilles a l’estiu?

Aquest estiu lluiràs amb les teves sandàlies per a plantilles ortopèdiques!

Amb l’arribada del bon temps totes tenim ganes de sortir a passejar i omplir-nos d’energia que els rajos de sol ens aporten. Després d’un llarg hivern i de tenir amagats els nostres peus dins del calçat durant dies, el que més ens ve de gust és sortir a caminar sentint l’aire fresc que acaricia els nostres peus delicats.

Aqui tens Sandalies

A l’estiu és molt important  que segueixis utilitzant les teves plantilles ortopèdiques per a no perdre tot el benefici que has obtingut durant la resta de l’any col·locant-les en les teves sabates tancades.

A Stil&Peu t’esperen infinitat de models de sandàlies per a plantilles ortopèdiques, especialment dissenyades i confeccionades amb les millors pells naturals, per a que els teus peus delicats es trobin ben calçats, protegits i sense que ningú s’adoni de que portes les teves plantilles.

Sandalies per a plantilles

N’hi ha amb tires de velcro amples, per a que no es clavin a la pell dels peus d’ample especial, també de tires més estretes per als peus més prims i que utilitzen plantilla personalitzada, o lligades amb cordons i de colors alegres, inclòs tancades per darrera i obertes per davant per als peus que necessiten molta subjecció i que volen tenir els dits ventilats ja sigui per problemes en les ungles o simplement per lluir-les.

On puc trobar una solució?

Vine a la nostra botiga i veuràs la varietat de models de sandàlia per a plantilla, amb dissenys moderns especialment confeccionats combinant pells de colors llises amb estampats estiuencs.

Proves de sandalies per a plantilles