Les millors sabates per els/les que tenim galidons

Post Galindons

Tens galindons i no trobes calçat? Et fan mal els galindons I totes les sabates et molesten?

Els galindons o “juanetes”, també anomenats pels metges Hallux Valgus, són una dolència que afecta a una gran part de la població, especialment femenina i, en molts casos, són a causa d’un calçat inadequat, que té massa tacó, molt ajustats i amb la puntera estreta, entre més factors.

Què puc fer?

Si ja has visitat el teu podòleg de confiança i tens plantilles personalitzades, es el moment de visitar Stil&Peu on disposem de la mes amplia varietat de calçat d’ample adequat, fet amb licres elàstiques o pells naturals, material suaus, amb folre interior i sense costures, sabates que son, sense cap mena de dubte, la millor solució per als teus galindons. Un calçat adequat que t’ajudarà a caminar feliç.

Sabates per a Galindons

Les nostres recomanacions per a escollir el calçat mes apropiat:

  1. Calçat amb un ample correcte, que no oprimeixi i que pugui moure el dits en el seu interior. Ample adequat en acord a la mida del perímetre metatarsal (ample avantpeu)
  2. Cunya no superior als 4 cm. Evitar l’ús de tacons, ja que obliguen a amuntegar-se els dits a la punta.
  3. Que subjecti el peu correctament, calçant sabates amb subjecció de cordons o amb velcros.
  4. La pala ha de ser ample, preferentment de material elàstic (licra o pell suau), que s’adapti al peu de forma natural i que permeti caminar  sense causar molèsties en els galindons.
  5. El tall del calçat confeccionat en pell, que sigui flexible i transpirable.
  6. En el cas d’utilitzar plantilla personalitzada, aconseguir correcta adaptació plantilla-calçat.

A més, et suggerim que tinguis en compte:

A.- Escull una sabata de forma adequada al teu ample, permetent que el peu es trobi còmode en l’interior de la sabata. És un error pensar que la solució està en adquirir una sabata de talla superior.

B.- Escull sabates que no tinguin tires ni costures a prop de la zona dels galindons, “juanetes” de tal manera que s’eviti que les bores puguin irritar la zona i causar més dolor.

C.- Si utilitzes plantilles personalitzades, emporta-te-les i introdueix-les en el calçat que et vagis a comprar, per assegurar-te que s’adaptin correctament i que no oprimeixen el peu.

D.- En el cas de que utilitzis pròtesis correctora, protectors de silicones o separadors de dits, utilitza’ls  a la hora de provar les sabates per assegurar-te que el calçat disposa de suficient espai per portar-los i que les sabates no oprimeixen ni molesten a l’hora de caminar.

E.- Prova’t les dues sabates ja que els peus no són exactament iguals i pot ser que un et quedi bé i l’altre no. Assegura’t que ambdós peus queden correctament calçats.

Stil&Peu trobaràs una amplia varietat de calçat específic per a persones que pateixen de galindons.

Entenem les teves dolències i estem recomanats per podòlegs i traumatòlegs.

Creus que es el moment de conèixer-nos?     www.stilpeu.com

Post Galindons Imatge 1