Per què és important tenir una bona sola en el teu calçat?

Info Soles 2

La sola de les sabates és un dels elements al qual parem una especial atenció a l’hora de fer la selecció de la nostra àmplia oferta de sabates a Stil&Peu.

Les funcions principals que han de complir les soles, són:

1.- Aïllament al terreny.

2.- Antilliscants per no patinar.

3.- Estabilitzants per caminar

Aspectes a destacar de la sola a l’hora d’escollir una sabata apte per a plantilles:

Ample de la sola:

Com més ample sigui la base de la sola, més estabilitat ens aportarà i, alhora, ens proporcionarà un caminar segur. L’ample de la base de la sola ha d’ésser proporcional a l’ample del nostre peu i/o plantilla personalitzada.

Nosaltres creiem que és important que la sola de la sabata s’adapti totalment a l’ample de la plantilla confeccionada a mida i compleixi així amb el tractament pel qual l’ha dissenyat el podòleg.

Materials:

Les soles fabricades amb materials d’última generació ens ajuden a caminar amortiguats, amb flexibilitat en planta i amb lleugeresa. L’objectiu és aconseguir que la flexió de l’avantpeu, al caminar, sigui natural sense haver de forçar la sola per ser massa rígida.

Una sola desgastada o excessivament tova pot produir una alineació incorrecta entre el peu i la plantilla personalitzada, contra-restant l’efecte del tractament i disminuint la seva eficàcia.
Recorda que cada peu és un món i que el millor és que quan compris la teva calçat sigui amb assessorament personalitzat.

A Stil&Peu som especialistes en sabates aptes per a plantilles, peu diabètic, ample adequat per a dolències com els “juanetes” i el dit martelli ens agradaria escoltar-te.

Disposem de més de 300 models de tot tipus de sabates: “merceditas”, sabates amb cordons, amb velcro, sabates de vestir, botins, esportives i sabatilles.

El Nostre Catàleg

Estem recomanats per podòlegs i traumatòlegs.

Visiti’ns al C/ Diputació 437 de Barcelona, on personal qualificat t’atendrà i escoltarà per trobar el calçat i la sola que necessites.

Info Post Soles