Necessites moure’t. Per salut i tranquil·litat mental. Però, trobes les esportives adequades?

Calçat_Esportiu_Comode

Caminar, fer esport, moure’s per tranquil·litat i per salut són activitats que has de fer i més en els temps que ens ha tocat viure.


En aquest moment de pandèmia en què el COVID19 ens ha pres gran part dels nostres costums i socialització tan necessària, no ens podem permetre el luxe de perdre l’oportunitat i les ganes de fer esport. Tant a casa com a l’exterior. Moure’t és essencial per a la teva salut. Però aquestes setmanes hem vist augmentar les consultes:

Quin tipus d’esportives són les més adequades per als meus peus?

Busques unes esportives amples que siguin aptes per a les teves plantilles ortopèdiques?

El meu galindó ha crescut i les meves bambes em fan mal?

Aquí tens sabates Esportives Amples

Caminar és una activitat física de baix impacte que amb un mínim de 20-30 minuts al dia pot resultar molt beneficiosa per a la nostra salut. Diferents estudis científics confirmen que pot ajudar a alleujar el dolor articular, prevenir l’aparició de la diabetis, reduir els valors de la pressió arterial, enfortir el cor, etc.

 

Per gaudir d’aquestes caminades sense patir dolor als peus és molt important que vagis ben de calçat.

 

La nostra recomanació és que portis calçat esportiu, lleuger, que estigui ben subjecte al peu, que no t’oprimeixi excessivament en cap zona, i amb un contrafort semirígid que gràcies a l’ajust de la zona del taló ens aporta estabilitat.

Calçat Esportiu 2

Les sabates esportives que trobaràs a Stil&Peu, tant per a dona com per a home, són especialment adequades per a peus d’amplada especial, o amb deformacions als dits (galindons, dits de martell…) i també per als peus que utilitzen plantilles ortopèdiques.

La nostra col·lecció està elaborada amb pells naturals i / o teixits de malla que s’adapten a la forma del peu, sense pressionar sobre la zona dels dits i que afavoreixen la transpiració i ventilació dels teus peus.

Les soles són lleugeres i antilliscants, i amb una alçada mínima de cunya recomanada per podòlegs i traumatòlegs per evitar caminar amb soles planes (considerades perjudicials per als nostres peus).

La subjecció del calçat esportiu al peu ha de ser mitjançant el lligat amb cordons o amb tires de velcro t’aporta seguretat al caminar durant el temps que duri la teva passejada.

Des de Stil&Peu t’acompanyem a triar el calçat que serà el millor per a tu. Perquè moure’t, fer exercici i avançar és una alternativa que tens, però que ha d’anar acompanyada d’un  bon calçat.

I recorda que, si ho complementes amb pals de marxa nòrdica, t’hidrates regularment i la ruta que tries s’ajusta a les teves qualitats físiques, t’asseguraràs l’èxit.

Anem a moure’ns per caminar feliços