Com saber si tinc dits en garra i martell?

Info Dits en Garra

COM SABER SI TINC DITS DE GARRA I MARTELL? 

La fricció de les teves sabates et fan mal? Comences a notar callositats o pelades? El teu calçat “alt” (talons) o ajustat et causen:  desequilibris, dolors d’esquena o mal de cap?
 
És el moment de parlar dels dits en garra i dits martell.

Són deformacions dels dits del peu, provocant  l’aparició de callositats i/o pelades per la fricció amb el calçat, causant molèsties molt doloroses. Les sabates de taló, de punta molt estreta o molt ajustades. Per tant poden produir un desequilibri en tendons i músculs del peu, afavorint així, l’aparició d’aquestes deformitats als dits

Què pots fer?

La teva mobilitat és fonamental per a una vida activa i feliç, així que segurament és el moment de visitar al teu podòleg de confiança o de cercar alternatives al teu calçat convencional, el qual actualment no protegeix els noves necessitats de la teva vida. Si creus que aquest és el teu problema recorda que un calçat amb un ample adequat, fet amb pell o licres elàstiques, materials suaus que s’adapten a la forma del peu amb l’interior folrat i sense costures pot ser la millor solució.

Recorda que la nostra recomanació és:

Aconsegueixi comoditat pels teus peus. A Stil&Peu, pots trobar una àmplia selecció de calçat amb un ample adequat, fets amb pell o licres elàstiques, materials suaus que s’adapten a la forma del peu amb l’interior folrat i sense costures.

Una de les nostres característiques principals de la nostra sel·lecció de calçat son les soles de materials d’última generació. Aquestes ens ajuden a caminar amb amortigüació, amb flexibilitat i sense pes. L’objectiu és aconseguir que la flexió del avant peu al caminar sigui natural sense haver de forçar massa la sola rígida. Si necessites més informació sobre les soles pots llegir el nostre article al bloc sobre la importància d’una bona sola al caçat.

Seguint les recomanacions del col·lectiu “Podòlegs – Traumatòlegs”, les alçades de tacó estan entre 2,5 – 3 cm, fins un màxim de 5 cm. En qualsevol cas, es recomana que el tacó tingui la màxima superfície de contacte al terra per tenir una petjada estable i segura. L’atenció especialitzada i personalitzada en mans d’especialistes és de gran ajuda per a les persones que tenen aquest problema moltes vegades sense saber-ho.

Si ens visites revisarem l’estat dels teus peus i podrem trobar les sabates que et donaran tranquilitat, comoditat i mobilitat.

A Stil&Peu:
Disposem d’amples que van del 12 al 20 o de G fins al D.
Tots aquests amples cobreixen les necessitats més comuns del peu o plantilla. Les nostres numeracions van del 35 al 41 en dona i del 39 al 46 en home.

El Nostre Catàleg

Estem recomanats per podòlegs i traumatòlegs

Creus que és el moment de conèixer-nos? www.stilpeu.com

Info Dist en Garra 1